Bucovina MediaLocaleGura HumoruluiMotociclist rănit după ce un șofer nu i-a acordat prioritate, la...

Motociclist rănit după ce un șofer nu i-a acordat prioritate, la Gura Humorului

Motociclist rănit după ce un șofer nu i-a acordat prioritate, la Gura Humorului

Sâmbătă după-amiază, un bărbat de 36 ani, din orașul Frasin, în timp ce conducea autoturismul autoturismul pe str. Bd. Bucovina, din oraşul Gura Humorului, având direcţia de deplasare Frasin către Suceava, la efectuarea virajului la stânga pentru a pătrunde în interiorul parcării unei societăți comerciale, nu a acordat prioritate de trecere motociclului, condus de un tânăr de 22 ani, din orașul Gura Humorului, ce se deplasa din sens opus, care în încercarea de a evita impactul a pierdut controlul asupra direcției de mers pătrunzând pe contrasens, fiind acroșat cu partea stânga față de către autoutilitarea, condusă de un bărbat de 57 ani, din orașul Gura Humorului.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală uşoară a tânărului de 22 ani, care a fost transportat la spital. Victima nu a rămas internată în unitatea medicală.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilometru, în toate cazurile rezultatele fiind negative, toţi cei trei conducători auto fiind conduşi ulterior la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

TOP CITITE

CITEȘTE ȘI