Mută de beată, o șoferiță din Brodina a intrat cu mașina într-un stâlp de beton și l-a rupt

AcasăRădăuțiBrodinaMută de beată, o șoferiță din Brodina a intrat cu mașina într-un...

Mută de beată, o șoferiță din Brodina a intrat cu mașina într-un stâlp de beton și l-a rupt

Vineri după-amiază, o femeie de 49 de ani, din comuna Brodina, conducea autoturismul pe DN 2H Putna, din direcția centrului comunei către localitatea Bivolărie.

Ajungând în apropierea Ocolului Silvic Putna, fiind singură în autoturism, pe fondul consumului de alcool, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a părăsit partea carosabilă spre dreapta, unde a acroșat un stâlp de beton de susținere a rețelei electrice.

În urma evenimentului rutier, stâlpul de beton s-a rupt, fiind susținut în poziție verticală doar de cabluri, autoturismul a suferit avarii majore, iar șoferița a rămas în autoturism.

La fața locului a intervenit o autospecială SMURD, dar femeia a refuzat transportul la spital.

S-a încercat testarea cu aparatul etilometru a acesteia la fața locului, dar din cauza stării avansate de ebrietate, șoferița nu a reușit să se supună testării.

La sediul Poliției municipiului Rădăuți, s-a reușit testarea conducătoarei auto cu aparatul etilometru, rezultatul fiind 1,43 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, femeia a fost condusă la Spitalul Municipal Rădăuți, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite