O adolescentă i-a furat unui tânăr lanțul de aur de la gât, la Gura Humorului

Stire din :

O adolescentă i-a furat unui tânăr lanțul de aur de la gât. L-a sărutat doar pentru a se apropia de el

La data de 11 aprilie, ora 20.30, la Poliția orașului Hura Humorului s-a prezentat un bărbat de 28 ani, din comuna Mănăstirea Humorului, care a sesizat faptul că în aceeași zi, în jurul orei 20.00, o tânără necunoscută i-a sustras lanțul de aur de la gât.

S-a stabilit că la data de 11 aprilie, în jurul orei 16.00, tânărul, împreună cu prietenul său, au intrat într-un bar din orașul Gura Humorului. Aici au jucat biliard și diferite jocuri mecanice, timp în care au consumat și băuturi alcoolice.

În jurul orei 19.00, în acel bar au intrat patru tinere necunoscute, cu care cei doi au intrat în vorbă. În jurul orei 20.00, trei dintre tinere au plecat din bar, iar a patra a rămas să discute cu tânărul de 28 de ani.

La un moment dat, cei doi au coborât scările de acces ale barului și au început să se cuprindă și să se sărute. În această conjunctură, profitând de neatenția bărbatului de 28 de ani, tânăra i-a desfăcut lanțul de aur de la gât și i l-a sustras, ulterior plecând.

Polițiștii au întocmit dosar penal privind infracțiunea de „furt calificat”. iar în urma activităților investigativ-operative desfășurate de polițiștii Compartimentului Investigații Criminale a fost identificată persoana bănuită de comiterea faptei, respectiv o tânără de 17 ani din orașul Gura Humorului.

Cu ocazia activităților desfășurate a fost recuperat și bunul sustras, respectiv lanțul din aur în valoare de 9.000 de lei, ce a fost predat persoanei vătămate.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, cauza urmând a fi soluționată procedural sub supravegherea unității de parchet.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Știri citite:

Știri ultimă ora :