O bătrână din Siminicea, dispărută de acasă, a fost găsită moartă

AcasăActualO bătrână din Siminicea, dispărută de acasă, a fost găsită moartă

O bătrână din Siminicea, dispărută de acasă, a fost găsită moartă.

Polițiștii au continuat în cursul zilei de duminică verificările privind dispariția unei femei de 86 ani, din comuna Siminicea.

Asfel, duminică dimineață, polițiștii din cadrul Poliţiei oraşului Salcea şi a Postului de Poliţie Siminicea, sprijiniţi ulterior de forţe de cooperare din cadrul I.J.J. Suceava – Detaşamentul 1 Mobil, pompieri din cadrul I.S.U. Suceava, precum şi 6 voluntari din cadrul Primăriei Siminicea, însoţiți de primarul localităţii, au procedat la căutarea persoanei dispărute, fiind periată zona din extravilanul satului Siminicea, comuna Siminicea, pe un perimetru de mai mulţi kilometri.

Polițiștii au stabilit că persoana dispărută a fost văzută ultima dată în ziua de 03 decembrie, în jurul orei 15.00, în afara satului Siminicea, în zona denumită popular „Luncă”.

În jurul orei 12.30, în urma căutărilor efectuate s-a reuşit identificarea bătrânei, în locul denumit popular „Luncă”, pe un teren arabil de lângă o cale ferată, situat în extravilanul satului Siminicea.

La faţa locului s-a deplasat o ambulanţă din cadrul S.J.A. Suceava, fiind declarat decesul femeii. Trupul neînsuflețit al bătrânei a fost transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite