O femeie a fost amendată cu 3.000 de lei după ce și-a abandonat pisica FOTO

AcasăActualO femeie a fost amendată cu 3.000 de lei după ce și-a...

O femeie a fost amendată de polițiști cu 3.000 de lei după ce și-a abandonat pisica.

Potrivit reprezentanților Asociației Casa lui Patrocle, în data de 16 august, suceveanca a oprit mașina în Bunești și a aruncat un sac în care se afla un motan.

„Altă femeie a văzut, a oprit, a fotografiat, l-a salvat, iar împreună cu noi a fost la Poliție în Fălticeni pentru a depune plângere. Iar o altă persoană are acum grijă de motan, și-l crește! Apropo, acum este castrat, complet vaccinat, și vă rugam să-l adoptați!”, au precizat reprezentanții asociației.

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuț Epureanu, amenda maximă prevăzută de lege în acest caz a fost aplicată de către polițiștii Postului de Poliție Bunești.

„Zilele trecute am finalizat verificarile intr-o alta sesizare făcută de prietenii și partenerii de la Casa lui Patrocle. Un ,,om” a abandonat, aruncând dintr-un sac din mersul mașinii, un pisoi la zeci de kilometri de curtea pe care el, animalul, în inocența sa a crezut-o a fi „casa” lui. 3000 de lei este amenda maximă prevazută de lege. Aceasta este și sancțiunea pe care au aplicat-o polițiștii Postului de Poliție Bunești. Sunt măsuri sancționatorii normale, sunt pași spre normalitate. Împreună cu partenerii de la Casa lui Patrocle am urmărit și evoluția „victimei”. Astăzi i-am făcut o vizită. A beneficiat de tratamente medicale, a fost sterilizat, e extrem de jucăuș și așteaptă un stăpân-un prieten. Prin parteneriat și încredere putem schimba lucruri, putem aduce fericire în suflete diferențiate doar de considerente subiective: oameni și animale”, a transmis Ionuț Epureanu.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite