O femeie a scăpat cu viață după ce un TIR a trecut peste ea pe trecerea de pietoni. La volan se afla un sucevean VIDEO

AcasăActualO femeie a scăpat cu viață după ce un TIR a trecut...

O femeie a scăpat cu viață după ce un TIR a trecut peste ea pe trecerea de pietoni. La volan se afla un sucevean.

Accidentul rutier a avut loc, în weekend, pe E85, în municipiul Râmnicu Sărat, județul Buzău.

În imaginile surprinse de o cameră de supraveghere din zonă se vede cum o femeie se angajează în traversarea străzii, pe trecerea de pietoni, printre autovehiculele care așteptau să intre în intersecție.

Două tiruri erau oprite pentru a acorda prioritate unor autovehicule care virau la stânga. Primul tir, de culoare galbenă, se pune în mișcare, iar cel de-al doilea, de culoare albă, era oprit în dreptul trecerii de pietoni. Ajunsă aproape de mijlocul trecerii de pietoni, tirul alb pornește și o lovește, iar femeia ajunge sub autotren.

Șoferul a oprit imediat, iar victima prinsă sub autocamion s-a rostogolit și a ieșit în partea laterală.

Din fericire femeia nu a fost rănită în urma accidentului rutier. La fața locului a ajuns și un echipaj medical, care a consultat-o pe aceasta. Ea a refuzat transportul la spital.

La volanul tirului se afla un sucevean. Bărbatul în vârstă de 34 de ani a fost amendat și i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru 60 de zile.

Femeia care a scăpat ca prin minune din acest accident are vârsta de 29 de ani și este profesoară în comuna Poșta Câlnău (județul Buzău). În fața polițiștilor, aceasta a spus că se afla cu familia la cumpărături. Înainte de accident, femeia își lăsase copilul în grija mamei, potrivit Fanatik.ro.

Sursă VIDEO : Blitz24.ro.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite