O femeie din Zvoriștea a fost reținută după ce a furat bani din casa unui bătrân

AcasăRădăuțiZvorișteaO femeie din Zvoriștea a fost reținută după ce a furat bani...

O femeie din Zvoriștea a fost reținută după ce a furat bani din casa unui bătrân

În cursul zilei de luni, lucrătorii din cadrul Poliţiei Oraşului Milisauti au fost sesizaţi că din interiorul unei locuinţei ce aparţine unui bătrân din oraşul Milisauti a fost furată o sumă de bani, de către o femeie.

Lucrătorii de poliţie s-au consituit în două echipaje în vederea identificării autoarei, ocazie cu care, pe DN2K, la ieşirea din localitatea Milisauti spre localitatea Iaslovăţ, a fost observată o persoană de sex feminin care făcea semn vehiculelor ce treceau pentru a fi luată la ocazie.

Având un comportament ce ridica suspiciuni s-a procedat la legitimarea acesteia, fiind vorba despre o femeie de 42 ani, domiciliată în satul Zvoriştea.

Luată la întrebări de polițiști, aceasta a recunoscut că are asupra sa mai multe bancnote, despre care nu a putut să ofere informaţii privind provenienţa.

S-a procedat la conducerea acesteia la sediul de poliţie al oraşului Milisauti, unde, imediat a ajuns şi bătrânul de 91 ani care a recunoscut-o femeie ca fiind persoana care i-a pătruns în locuinţă şi i-a furat banii.

Femeia și-a recunoscut fapta și asupra ei a fost găsită suma de 4700 de lei, dar și un card de sănătate, o carte de identitate și două cupoane de pensie, care aparțineau bătrânului.

S-a procedat la luarea măsurii de reţinere pentru 24 de ore faţă de femeie, fiind escortată în arestul IPJ Suceava Suceava.

În cauză organele de cercetare penală ale poliţiei judiciare din cadrul Poliţiei orasului Milisauti s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „furt calificat”.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite