O fetiță pe bicicletă a fost lovită de o mașină, la Gura Humorului

O fetiță pe bicicletă a fost lovită de o mașină, la Gura Humorului

Duminică după-amiază, un tânăr de 21 de ani, din orașul Solca, în timp ce conducea autoturismul pe strada Oborului, din oraşul Gura Humorului, a surprins şi accidentat o fetiță de 8 ani, din orașul Gura Humorului, care se deplasa cu bicicleta, pe strada Robănești având direcția de deplasare spre strada Oborului, și care nu s-a asigurat corespunzătăr la pătrunderea în intersecție, pe categoria de drum cu prioritate.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a minorei, care a fost transportată la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului. Ulterior, fetița a fost transferată la Spitalul Judeţean Suceava în vederea efectuării unor investigaţii medicale suplimentare.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat și i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat faptul că vinovat de producerea evenimentului rutier se face minora, care a condus imprudent bicicleta şi nu a acordat prioritate de trecere autoturismului aflat pe categoria de drum cu prioritate.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top știri citite:

Știri ultimă oră: