O firmă de construcții din Moara a fost amendată de Garda de Mediu

O firmă de construcții din Moara a fost amendată de Garda de Mediu, după ce a depozitat necorespunzător deșeurile provenite din demolări/reabilitări de construcții.

În urma unei sesizări primite la Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Suceava, privind disconfortul provocat vecinătăților prin abandonări de deșeuri din activitatea de construcții, pe terenuri virane din localitatea Moara, de către o firmă cu obiect de activitate în lucrări de construcții, comisari de mediu au efectuat un control pe linie de protecție a mediului la operatorul economic respectiv.

Astfel, comisarii de mediu au găsit depozitări necorespunzătoare de deșeuri provenite din demolări/reabilitări de construcții pe un teren proprietate. Totodată s-a constatat că firma respectivă nu întocmea evidența gestiunii pentru deșeurile rezultate din activitate.

Pentru neconformitățile constatate operatorul economic a fost sancționat cu amendă contravențională în cuantum de 5000 lei și avertisment. Totodată, comisarii de mediu au stabilit măsuri în vederea remedierii deficientelor constatate.

Știri zi de zi, pentru tine!

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

Știri ultimă oră