O șoferiță a provocat un accident rutier și a părăsit locul faptei, în municipiul Suceava FOTO

AcasăEvenimentO șoferiță a provocat un accident rutier și a părăsit locul faptei,...

O șoferiță a provocat un accident rutier și a părăsit locul faptei, în municipiul Suceava

Vineri seară, în jurul orelor 19.40, o femeie de 45 ani, din municipiul Suceava, a condus autoturismul pe strada Zamca, din municipiul Suceava, iar când a ajuns la intersecția cu strada Ion Neculce a fost acroșată de un autovehicul de culoare închisă, care a pătruns pe strada Zamca de pe strada Ion Neculce fără să se asigure și fără să acorde prioritate.

După impact, autovehiculul care circula pe strada Ion Neculce a părăsit locul accidentului.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a unei minore de 16 ani, care ocupa locul din dreapta față în autovehiculul care circula regulamentar.

Adolescenta a fost transportată la Spitalul Județean Suceava. Aceasta a suferit leziuni ușoare.

Șoferița a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00. Acesteia i s-au prelevat și mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma măsurilor informativ operative desfășurate de lucrătorii Biroului Rutier Suceava, a fost identificat autoturismul implicat în evenimentul rutier.

Polițiștii au stabilit că acesta a fost condus de o femeie de 32 de ani, localnică. Aceasta a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00. Ulterior, femeia a fost condusă la spital unde i s-au prelevat și mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate de lucrători din cadrul Biroului Rutier Suceava sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „ părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție”.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite