O tânără băută și fără permis a furat mașina iubitului. A fost găsită de polițiști dormind pe bancheta din spate

AcasăEvenimentO tânără băută și fără permis a furat mașina iubitului. A fost...

O tânără băută și fără permis a furat mașina iubitului. A fost găsită de polițiști dormind pe bancheta din spate

La data de 22 mai, în jurul orei 03.20, s-a înregistrat o sesizare prin SNUAU 112 formulată de un bărbat că ”i s-a furat mașina” din comuna Bilca.

Imediat după sesizare s-au efectuat verificări pe raza comunei Bilca, precum și în localitățile învecinate în vederea identificării autoturismului sustras.

În dimineața zilei de 22 mai, s-au continuat cercetările în vederea identificării autoturismului sustras, ocazie cu care lucrătorii de poliție, au stabilit că la data de 21 mai, în jurul orei 18.50, autoturismul respectiv fusese sustras din curtea imobilului persoanei vătămate de către o persoană de sex feminin, posibil concubina acestuia.

Polițiștii au stabilit că, la ora 18.50, același autoturism a fost condus de pe strada George Muntean care duce la imobilul persoanei vătămate și a pătruns pe DJ 178 C, iar apoi a intrat pe o altă stradă care duce către zona ”Izvorul” din comuna Bilca.

Efectuând verificări în această zonă, lucrătorii de poliție au identificat autoturismul respectiv, parcat în afara părții carosabile, lângă apă.

Autoturismul era oprit, iar la volan și pe scaunul din dreapa fața al pasagerului nu se afla nicio persoana. Pe bancheta din spate a fost identificată o persoana de sex feminin care dormea, având geamul portierei din partea stângă spate întredeschis.

Cu ocazia legitimării persoanei de sex feminin, s-a stabilit faptul că este vorba despre o tânără de 26 ani domiciliată în comuna Vicovu de Jos, satul Vicovu de Jos. În autoturism nu au fost identificate alte persoane.

S-a procedat la testarea acesteia cu aparatul etilotest, rezultatul testului fiind de 0,32 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea în urma verificărilor efectaute în bazele de date pe linia posesorilor de permise de conducere, s-a stabilit că aceasta nu este posesoare de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză lucrătorii de poliție fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „furt în scop de folosință”.

Urmare a probartoriului administrat, tânăra a fost reținută pentru 24 de ore, fiind introdusă în arestul IPJ Suceava.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite