Pagube de 500.000 de euro în urma incendiului care a cuprins o cabană din Pojorâta VIDEO

Stire din :

Pagube de 500.000 de euro în urma incendiului care a cuprins o cabană din Pojorâta

Miercuri, în jurul orei 13.30, în timp ce se afla la locuința de domiciliu, proprietara cabanei a fost contactată telefonic de un vecin care i-a spus că la imobil a izbucnit un incendiu care se manifestă violent.

Femeia a sunat imediat la 112 și la fața locului au intervenit pompierii militari cu patru autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD B2.

În urma incendiului a ars în totalitate cabana, având suprafața de cca. 200mp, aceasta fiind compusă din subsol, parter, etaj și mansardă, fiind construită din BCA, parter și etaj, respectiv din lemn, mansarda și acoperișul, precum și bunurile din interiorul acesteia, 1 moped triciclu și a fost distrusă sticla geamurilor foișorului pe o suprafață de cca. 12mp, prejudiciul estimat de către proprietar fiind de aprox. 500.000 Euro.

La momentul producerii incendiului nu se afla nimeni în interiorul imobilului, nefiind înregistrate victime omenești.

Pensiunea era asigurată împotriva incendiilor.

„Din păcate 12 aprilie a fost o zi îngrozitoare pentru noi, cabanuța noastră dragă a ars în totalitate! Apropiații și turiștii noștri știu cât de mult suflet am pus acolo, sperăm să avem putere să ne revenim, să o luam de la capăt și să construim o cabană la fel de primitoare și frumoasă. Vom lua legatura cu toți turiștii care au rezervări anul acesta și vom stabili împreună cum gestionăm situația. Mulțumim tuturor pentru ajutor și susținere. Mulțumim din inimă pompierilor de la Câmpulung, Dorna și Pojorâta, eforturile lor au fost uriașe”, au transmis proprietarii Cabanei Patrick Transrarau.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic generat de un conductor electric defect sau neizolat corespunzător.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Știri citite:

Știri ultimă ora :