spot_img

Peste o sută de persoane au participat la o acțiune de igienizare în Parcul Șipote FOTO

AcasăAdministratiePeste o sută de persoane au participat la o acțiune de igienizare...

Peste o sută de prrsoane au participat la o acțiune de igienizare în Parcul Șipote .

În cursul zilei de luni, 15 aprilie, Parcul Șipote a fost igienizat printr-o acțiune organizată la inițiativa Primăriei Suceava, împreună cu Direcția Silvică, la care au participat peste o sută de persoane.

„Menționez faptul că această acțiune se repetă în fiecare an, primăvara și ori de câte ori este nevoie. Revin cu rugămintea către suceveni de a păstra curățenia făcută.Efortul trebuie să fie unul comun, întrucât doar împreună putem menține orașul curat”, a tranmis viceprimarul Lucian Harșovschi.

Potrivit acestuia, în ceea ce privește proiectul de amenajare a Parcului Șipote, calendarul de la ADR arată că linia va fi deschisă din iunie până în decembrie 2024, iar Primăria Suceava va fi pregătită să depună printre primele proiectul pe Prioritatea 3 – O regiune durabilă, prietenoasă cu mediul.

„Așa cum am mai precizat, parcul își va păstra întru totul titulatura de “inima verde a orașului”, întrucât pe toată suprafața de teren se vor face doar construcții ușoare. Nu va fi vorba de dezvoltări imobiliare, iar intervenția realizată nu va putea depăși ca suprafață construită 10% din suprafața totală a Parcului Șipote”, a transmis Lucian Harșovschi.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

spot_img