Petreceri întrerupte de polițiști la Pojorâta și Fundu Moldovei

Petreceri întrerupte de polițiști la Pojorâta și Fundu Moldovei.

Polițiștii Secției 11 Poliție Rurală Pojorâta, în baza unui Plan de Acțiune Propriu au efectuat verificări în cursul zilei de duminică, 08 noiembrie, cu privire la respectarea măsurilor de protecție sanitară dispuse pentru prevenirea răspândirii virusului SARS – Cov 2, pe raza comunelor Sadova, Pojorâta și Fundu Moldovei.

Astfel, pe raza comunei Fundu Moldovei, sat Colacu, zona Pârâul Colacului, într-o locație cu destinația spații de cazare, oamenii legii au identificat mai multe persoane care participau la un botez. Pentru că la evenimentul respectiv erau aproximativ 30 de persoane, polițiștii au cerut întreruperea petrecerii. Mai mult, lucrătorii de poliție au rămas la fața locului până la plecarea tuturor participanților.

Cu ocazia intervenției a fost identificat un bărbat de 26 ani, care a declarat că este tatăl copilului pentru care a fost organizată petrecerea. Bărbatul a precizat că a organizat petrecerea privată în locația respectivă fără a avea încheiat un contract cu proprietarul. Oamenii legii au stabilit ulterior, că proprietarul pensiunii i-a permis acestuia să organizeze petrecerea în cauză, în baza unei înțelegeri verbale.  

Cel care a organizat petrecerea a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 3.000 lei.

Totodată, polițiștii au identificat pe raza comunei Pojorâta, sat Pojorâta, pe drumul forestier Valea Șurii, într-o locație cu destinația spații de cazare, aproximativ 30-40 de persoane care participau la o petrecere aniversară, atât în interiorul cât și în exteriorul locației, solicitându-se întreruperea evenimentului. Persoanele prezente au părăsit locația, polițiștii rămânând la fața locului până la plecarea tuturor participanților.

Cu ocazia intervenției a fost identificat organizatorul petrecerii, care a declarat faptul că își sărbătorește ziua de naștere și a închiriat locația pentru petrecere, fără a avea încheiat un contract cu proprietarul pensiunii.

Bărbatul de 26 ani a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 3.000 lei.  

Știri zi de zi, pentru tine!

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

Știri ultimă oră