luni, noiembrie 29, 2021
Acasă Actual Piață volantă cu producători locali la sediul Direcției Agricole Suceava

Piață volantă cu producători locali la sediul Direcției Agricole Suceava

Piață volantă cu producători locali la sediul Direcției Agricole Suceava

Sucevenii sunt invitați să participe la prima ediție a unei piețe volante, organizată de Direcția pentru Agricultură Județeană Suceava.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 04 septembrie, la sediul instituției din B-dul 1 Decembrie 1918 nr.3, Suceava (clădirea dintre Metro si OMV), cu participarea unui prim grup de 14 producători locali.

Astfel, sucevenii vor putea cumpăra legume proaspete produse în Mitocul Dragomirnei sau la Berchișești, dar și produse provenite de la Cooperativa Agricolă “Fermierii Bucovineni” din Comănești.

La piața volantă vor mai fi spre vânzare mure de la Cooperativa Agricolă “Grădina cu mure” din Cajvana, dar și cele mai gustoase căpșuni, produse la Hurjuieni.

De asemenea, la piață se vor mai găsi uleiuri presate la rece, produse apicole, fructe aduse din Forăști, pâine și zacuscă de pește de la Băcania lui Bunelu, zacuscă, dulcețuri și siropuri din fructe de pădure preparate de către Loredana Chișciuc din inima Bucovinei de la Moldova Sulița și nu în ultimul rând minunatele produse de patiserie de la “Meștesug de Bucovina”.

“Acțiunea se dorește a fi un semnal adresat atât producătorilor cât și consumatorilor, prin care instituția noastră va asigura de toată disponibilitatea în vederea încurajării și sprijinirii consumului de produse locale”, a transmis Elena Claudia Gogu, director executiv Direcția pentru Agricultură Județeană Suceava.

știri ultimă oră

Cele mai citite știri