Primăria Suceava va asigura despăgubiri proprietarului apartamentului unde a avut loc explozia luni dimineață

Stire din :

Primăria municipiului Suceava va asigura despăgubiri proprietarului apartamentului unde a avut loc explozia de pe strada Tipografiei și va asigura costurile reparațiilor de pe casa scării, geamuri și uși, afectate de suflul exploziei.

Anunțul a fost făcut de primarul Sucevei Ion Lungu care a precizat că a avut discuții cu locatarii din blocul în care a avut loc explozia.

„La discuții a participat și doamna președintă a Asociației de Proprietari, doamna Bordeianu Iuliana. I-am solicitat doamnei președinte sa facă o evaluare a pagubelor de pe scara blocului ca să putem acorda un sprijin financiar pentru înlocuirea geamurilor și a ușilor afectate.Totodată se lucrează la evaluarea pagubelor din apartamentul afectat de explozie.De asemenea am participat la o sedință a Comitetului judetean pentru Situații de urgență, unde s-a stabilit realizarea unei Comisii mixte formată din reprezentanți ai Prefecturii, ISU, ITM, ai Delgazgrid, ai primăriei municipiului Suceava, Asociații de Proprietari etc. pentru verificarea instalațiilor de încălzire și gătit la gazul metan din clădirile care funcționează în condominiu. Așteptăm să primim evaluarea valorică totală a pagubelor pentru a le aproba în Consiliul local”, a declarat Ion Lungu.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Știri citite:

Știri ultimă ora :