Prins la volan beat și cu permisul suspendat

Prins la volan beat și cu permisul suspendat

Marți noapte, lucrătorii SPR 5 Dărmănești în timp ce efectuau serviciul de patrulare pe DC neclasificat de pe raza satului Pătrăuți, au procedat la oprirea în trafic a autoturismului marca VW.

Conducătorul autoturismului a ignonart indicațiile agenților de poliție, a oprit autoturismul în fața unui magazin, a coborât și intrat în magazin.

Deoarece nu s-a supus indicațiilor agenților de poliție s-a procedat la interceptarea și legitimarea acestuia în interiorul magazinului.

În urma verificării în bazele de date ale Poliției Române s-a constatat că bărbatul figurează cu permisul de conducere anulat. Deoarece emana halenă alcoolică s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost transportat la UPU Suceava unde i-au fost recoltate două mostre de sânge în vederea stabilirea alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și ,,conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substanțe”.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top știri citite:

Știri ultimă oră: