Scandalagiu imobilizat de polițiști după ce a amenințat o femeie și a distrus un geam de la stația CFR Dornești

AcasăEvenimentScandalagiu imobilizat de polițiști după ce a amenințat o femeie și a...

Scandalagiu imobilizat de polițiști după ce a amenințat o femeie și a distrus un geam de la stația CFR Dornești

Sâmbătă după-amiază, patrula de siguranță publică din cadrul SPR3 Marginea, a fost sesizată prin SNUAU 112 de o femeie, din comuna Dornești, că „un bărbat se manifestă agresiv în apropiere de gara CFR”.

Polițiștii au stabilit că, în jurul orei 17.50, femeia se afla în apropierei stației CFR Dornești din comuna Dornești, loc în care s-a întâlnit un localnic, care se afla în stare avansată de ebrietate.

La un moment dat, între cei doi a izbucnit un conflict pe motiv că aceasta îi datorează o sumă de bani bărbatului.

Întrucât individul provoca scandal și se manifesta agresiv, femeia a solicitat intevenția poliției la fața locului.

Cu ocazia intervenției s-a constatat faptul că bărbatul a provocat scandal pe DC neclasificat Dornești, i-a adresat femeii, expresii și cuvinte jignitoare precum și amenițări cu acte de violență și a distrus cu pumnii două sticlele de la un geam ce aparține stației CFR Dornești.

Având în vedere că acesta se manifesta agresiv și se afla sub influența băuturilor alcoolice, a fost imobilizat și transportat la Spitalul Municipiului Rădăuți, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate și ulterior la Secția de Psihiatrie, unde a rămas internat pentru efectuarea de investigații de specialitate.

Totodată bărbatul a fost sancționat contravențional, pentru provocarea de scandal precum și pentru adresarea de expresii și cuvinte jignitoare cu amendă în cunatum de 2.000 lei.

În cauză, lucrătorii de poliție s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „distrugere” și de „vărămare corporală din culpă”.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite