Șoferi amendați și lăsați fără permise după ce au făcut drifturi în centrul Sucevei VIDEO

Stire din :

Șoferi amendați și lăsați fără permise după ce au făcut drifturi în centrul Sucevei

În urma a evenimentelor prezentate în mediul on-line la data de 24 februarie, privind încălcări ale regulilor de circulație referitoare la efectuarea unor manevre de derapaje controlate în intersecțiile în sens giratoriu din zona centrală a municipiului Suceava, polițiștii rutieri din cadrul Biroului Rutier Suceava au efectuat verificări stabilind că șoferul a fost un tânăr de 24 ani din comuna Zvoriștea.

Față de acesta a fost dispusă măsura sancționării contravenționale cu amendă în valoare de 580 lei și aplicarea măsurii complementare a suspendării dreptului de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 30 zile.

De asemenea, s-a stabilit identitatea conducătorului unui alt autoturism care la începutul lunii martie 2023, a efectuat manevre de derapaje controlate în zona intersecției în sens giratoriu-strada Nicolae Bălcescu-strada Ana Ipătescu.

Și față de acest tânăr de 21 de ani, din municipiul Suceava, s-a dispus măsura sancționării contravenționale cu amendă în valoare de 580 lei și aplicarea măsurii complementare a suspendării dreptului de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 30 zile.

Totodată, la data de 03 martie a fost identificat și conducătorul unui alt autoturism care la data de 24 februarie, ora 2235, a efectuat menevre de deparaje controlate la intersecția în sens giratoriu strada Nicolae Bălcescu-strada Ciprian Porumbescu, urmate de implicarea într-un accident rutier soldat cu pagube materiale.

Astfel, față de acest șofer de 21 ani, din comuna Dărmănești, județul Suceava a fost luată măsura sancționării contravenționale și aplicarea măsurii complementare a suspendării dreptului de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 60 zile.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Știri citite:

Știri ultimă ora :