Soțul doctoriței înjunghiate a fost arestat preventiv VIDEO

Stire din :

Soțul doctoriței înjunghiate a fost arestat preventiv

Individul care și-a înjunghiat soția, medic rezident la Spitalul Județean Suceava, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de tentativă de omor.

Agresiunea a avut loc vineri dimineață, în jurul orei 07.30, într-un apartament din municipiul Suceava. Victima, medic rezident la Spitalul Județean Suceava, la Secția de Chirurgie Infantilă, se pregătea să iasă din casă împreună cu cei doi copii minori, să-i ducă la creșă. După ce a verificat că nu este nimeni pe casa scării, a ieșit din locuință. De pe scările blocului s-a năpustit soțul ei, cu care se află în proces de divorț, cu un briceag în mână. Bărbatul în vârstă de 36 de ani a împins-o pe femeie în casă și a închis ușa după el, punându-i briceagul la gât. Victima a încercat să-l împingă și să se apere, dar agresorul a lovit-o de mai multe ori.

„A avut mai multe încercări de a mă înjunghia… Cele mai dureroase lovituri au fost în zona cervicală posterioară, în zona coloanei și în zona ochiului stâng”, a declarat femeia.

În timp ce era atacată, victima a reușit să sune la 112 și să ceară ajutor, iar agresorul a fugit de la fața locului.

Femeia a ajuns la Spitalul Județean Suceava cu plăgi înjunghiate la nivelul feței, a palmelor, la un ochi și în regiunea cervicală. Ea a rămas internată în Secția de Oftalmologie.

Agresorul a fost identificat de polițiști după aproximativ 30 de minute și a fost condus la sediul Poliției pentru audieri. Ulterior, s-a dispus măsura reținerii acestuia pentru 24 de ore.

” Cei doi locuiesc în localități diferite, soțul locuiește în municipiul Iași, însă din verificări s-a stabilit că acesta a venit cu un tren în municipiul Suceava. În jurul orei 07.30 a mers la blocul unde locuiește femeia cu cei doi copii minori. A așteptat-o la ușa din fața apartamentului, iar în momentul în care femeia a încercat să meargă la serviciu a atacat-o cu un cuțit tip briceag, provocându-i mai multe leziuni prin înjunghiere. Ulterior, agresorul a fugit într-o zonă situată între blocuri. La scurt timp după apelarea la 112 au fost constituite mai multe echipe de constatare. În mai puțin de 30 de minute acesta a fost găsit în zona străzii Universității, a fost încătușat și condus de polițiști în custodie la sediul Poliției pentru audieri. Ulterior, s-a dispus măsura reținerii agresorului pentru 24 de ore”, a declarat Ionuț Epureanu, purtător de cuvânt IPJ Suceava.

Victima a declarat că a fost agresată de mai multe ori de soțul său și că a stat internată într-un centru pentru persoane abuzate. În ultimii ani, împotriva agresorului au fost emise mai multe ordine de protecție, care au fost încălcate de acesta.

„Au fost încălcări ale ordinului de protecție chiar în clădirea Judecătoriei, cu toate camerele de supraveghere, cu toți jandarmii de față, nu a avut nicio jenă”, a declarat femeia.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Știri citite:

Știri ultimă ora :