Sucevenii sunt așteptați sâmbătă, 16 septembrie, la Ziua Curățeniei Naționale

AcasăActualSucevenii sunt așteptați sâmbătă, 16 septembrie, la Ziua Curățeniei Naționale

Sucevenii sunt așteptați sâmbătă, 16 septembrie, la Ziua Curățeniei Naționale

Asociația BIOSILVA în parteneriat cu Asociația Institutul pentru Parteneriat Social Bucovina vă invită să susțineți și să participați pe 16 septembrie 2023 la Ziua de Curățenie Națională din județul Suceava.

Anul acesta, campania „Let’s Do It România” este susținută în județul Suceava de un număr foarte mare de voluntari și promovată de mai multe ONG-uri, instituții publice, primării, școli și își propune să atragă un număr de voluntari. Sunt așteptați să participe școlari și preșcolari însoțiți de profesori și educatori, studenți, cadre didactice, personalul din instituțiile publice locale și județene, persoane din mediul privat și locuitori din toate localitățile județului Suceava. Campania este promovată ca eveniment pe pagina de facebook ”Let’s Do It Suceava” https://web.facebook.com/LetsDoItSuceava/. Pe această pagină vor fi anunțate locațiile de întâlnire pentru voluntari, persoanele de contact pentru fiecare localitate și zonele unde vor fi colectate deșeuri.

Partenerii și invitații instituționali care se alătură Zilei de Curățenie Națională sunt: Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, Ministerul Educației, Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Apărării Naţionale, Apele Române, Romsilva, Asociația Ofițerilor în Rezervă din România, Asociația Municipiilor din România și Asociația Comunelor din România.

Referitor la modul de desfășurare al campaniei în data de 16 septembrie 2023, distribuirea sacilor menajeri și mănuși se va face în funcție de numărul de voluntari estimat în documentele transmise de instituția dumneavoastră, la sediul Asociației Biosilva din Suceava, strada Zamca nr.17 începând cu data de 13 septembrie 2023, orele 11.00 – 16.00. Tot atunci veți fi informați cu privire la modul de organizare a campaniei de ecologizare din ziua de sâmbătă, 16 septembrie 2023.

Toți voluntarii înscriși la campania de ecologizare Let’s Do It România vor primi diplome de participare, iar cadrele didactice vor primi adeverințe ca semn de recunoaștere a implicării și participării acestora la ziua națională de curățenie.

Mai multe detalii despre înscriere, participare și organizare pot fi obținute de la:

Florin Grădinariu – Coordonator Judetean Suceava

Telefon: 0740 899 417 email: [email protected] .

Daniel Lungu – Coordonator voluntari

Telefon: 0755 816 926 email [email protected]

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite