vineri, mai 20, 2022
26.3 C
Suceava
AcasăActualTânăr căutat pentru furt, depistat pe terasa unui bar din municipiul Suceava....

Tânăr căutat pentru furt, depistat pe terasa unui bar din municipiul Suceava. I-a văzut pe polițiști și a luat-o la fugă

Tânăr căutat pentru furt, depistat pe terasa unui bar din municipiul Suceava. I-a văzut pe polițiști și a luat-o la fugă

Minorul în vârstă de 17 ani, din localitatea Vornicenii Mici, la sfârșitul lunii martie, a pătruns prin efracție într-o locuință, situată în satul Vornicenii Mici, comuna Moara, de unde a sustras mai multe bunuri.

Au fost efectuate verificări pe raza comunei Moara, în vederea identificării autorului, acesta nefiind găsit nici la domiciliu și nici în alte locații publice.

Astfel organele de cercetare ale poliției judiciare au emis mandat de aducere, iar la data de 19 aprilie, ora 12.00, în urma activităților informativ-operative desfășurate, minorul a fost identificat pe raza municipiului Suceava, la terasa o terasă din cartierul Obcini. La vederea lucrătorilor de poliție acesta a luat-o la fugă spre hipermarketul Metro.

Acesta a fost urmărit pedestru pe o distanță de circa 300 metri și somat să se oprească, reușindu-se prinderea, imobilizarea și conducerea la sediul SPR 9 Șcheia.

Suspectul a fost audiat de polițiști, ocazie cu care a recunoscut comiterea faptei, respectiv faptul că la sfârșitul lunii martie a anului 2022 a sustras din imobilul respectiv două bormașini, un fierăstrău electric, o mașină electrică pentru șlefuit și trei televizoare.

Două televizoare au fost transportate la locuința sa si ulterior distruse, iar unul l-a vândut unei rude.

Sculele electrice au fost vândute de minor unui bărbat din Berchișești. Cel din urmă a predat bunurile lucrătorilor de poliție pentru continuarea cercetărilor, declarând faptul că le-a achiziționat contra sumei de 300 lei fără a cunoaște proveniența lor.

Organele de cercetare ale poliției judiciare au dispus reținerea tânărului pentru o perioadă de 24 ore, iar la data de 20 aprilie, acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

În cauză cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infractiunii de „furt calificat”.

Urmărește știrile BucovinaMedia.ro și pe Google News

Ultimile Știri

Cele mai citite știri

Tag: