Tânăr fără permis, blocat în trafic de polițiști după ce nu a respectat semnalul de oprire

Tânăr fără permis, blocat în trafic de polițiști după ce nu a respectat semnalul de oprire

În noaptea de joi spre vineri, echipajul din cadrul Poliției orașului Vicovu de Sus, I.P.J.Suceava, fiind în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe raza orașului Vicovu de Sus, pe strada Calea Cernăuți, a observat un autoturism care circula pe strada Calea Cernăuți.

Polițiștii au efectuat semnalul regulamentar de oprire, însă conducătorul auto nu a respectat semnalul continuându-și deplasarea, iar după aproximativ un kilometru autoturismul a fost blocat.

La volan a fost identificat un tânăr de 26 de ani care le-a spus polițiștilor că nu are documentele personale și ale autoturismului asupra sa.

Întrebat dacă acesta deține permis de conducere valabil, acesta a precizat că nu deține permis de conducere.

Fiind efectuate verificări în bazele de date ale Poliției Române, s-a stabilit faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.

În continuare, s-a procedat la testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest din dotarea Poliției Orașului Vicovu de Sus, ocazie cu care a rezultat 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză urmează a se efectua cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Știri zi de zi, pentru tine!

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

Știri ultimă oră