Tânărul de 22 de ani care l-a ucis pe concubinul mamei sale cu 14 lovituri de topor, trimis în judecată

Stire din :

Tânărul de 22 de ani care l-a ucis pe concubinul mamei sale cu 14 lovituri de topor, trimis în judecată

La data de 22 martie, Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava a sesizat Tribunalul Suceava cu o cauză în care a dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a unui tânăr de 22 de ani, pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie.

Potrivit anchetatorilor, la data de 04 martie, în timp ce se aflau la locuința comună situată în municipiul Câmpulung Moldovenesc, pe fondul unui conflict verbal, i-a aplicat concubinului mamei sale 14 lovituri cu un topor în zona cranio-cerebrală, chiar şi după ce a constatat că victima nu mai reacţionează, lovituri care i-au provocat decesul.

Mama inculpatului, după primele lovituri aplicate victimei cu toporul, constatând că nu poate să-l împiedice pe fiul său să agreseze victima (un bărbat în vârstă de 65 de ani) în continuare, a apelat SNUAU 112 solicitând prezenţa lucrătorilor de poliţie.

Echipajul de intervenţie din cadrul Poliţiei de ordine publică a ajuns în scurt timp la faţa locului, l-a identificat pe autor în locuinţă şi l-a condus ulterior la sediul subunităţii de poliţie, fără ca acesta să opună rezistenţă.

Oamenii legii au stabilit că, victima avea o relație de concubinaj cu femeia din Câmpulung Moldovenesc, cei doi locuind împreună cu fiii majori ai acesteia dintr-o altă căsnicie.

Cauza a fost instrumentată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, cu sprijinul unor lucrători de poliție judiciară din cadrul I.P.J Suceava – Serviciul Investigații Criminale și al Poliției municipiului competentă teritorial.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Știri citite:

Știri ultimă ora :