Trei tineri din Rădăuți au fost reținuți pentru tâlhărie

AcasăLocaleRădăuțiTrei tineri din Rădăuți au fost reținuți pentru tâlhărie

Trei tineri din Rădăuți au fost reținuți pentru tâlhărie

În continuarea cercetărilor efectuate de lucrătorii Poliției Mun. Rădăuți privind infracțiunea de „tâlhărie calificată”, constând în aceea că în noaptea de 23 spre 24 octombrie, în jurul orelor 03.00, P.A.C. D.H., D.I.T. și Ș.V. au pătruns prin efracție în apartamentul din municipiul Rădăuți, str. Mihai Viteazul, unde au exercitat acțiuni violente asupra persoanelor vătămate, un tânăr de 21 ani, din comuna Ulma și o tânără de 17 ani, din municipiul Rădăuți, solicitându-le acestora sume de bani.

La data de 07 decembrie, agresorii au fost identificați și conduși la sediul Poliției Mun. Rădăuți – Biroul Investigații Criminale, S.L. de 19 ani, C.S. de 18 ani și minorul I.C. de 17 ani, toți din municipiul Rădăuți.

Din administrarea probatoriului s-a stabilit că suspecții S.L., C.S. și minorul I.C.au sprijinit pe cei patru agresori la comiterea tâlhăriei din noaptea de 23 spre 24 octombrie.

În urma audierilor, prin ordonanțele din 07 decembrie, în cauză a fost dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore față de suspecții S. L., C.S. și I.C., urmând ca în cursul zilei de 08 decembrie să fie prezentați instanței cu propunerea arestării preventive.

La nivelul Poliției Municipiului Rădăuți au fost constituite două escorte care i-au preluat și condus pe cei trei reținuți în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Suceava.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite