spot_img

Un bărbat a murit în curtea unui gater din Poiana Stampei

AcasăEvenimentUn bărbat a murit în curtea unui gater din Poiana Stampei

Un bărbat a murit în curtea unui gater din Poiana Stampei

Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată prin SNUAU 112 că unui bărbat i s-a făcut rău și ulterior a decedat în curtea unui gater.

La fața locului s-au deplasat lucrători din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 15 Vatra Dornei, însoțiți de un criminalist din cadrul Poliției municipiului Vatra Dornei.

Polițiștii au stabilit că, vineri dimeneață, un bărbat din comuna Prundu Bârgăului, judeţul Bistrița Năsăud, administrator de firmă, a luat cu el un localnic și s-au deplasat la punctul de lucru al societății din comuna Poiana Stampei, sat Dornișoara, care are ca obiect de activitate debitarea materialului lemnos.

Administratorul firmei a intrat în sediul unității și l-a lăsat pe bărbat în curtea punctului de lucru. După aproximativ 10 minute, acesta l-a găsit pe cel din urmă, căzut în curte.

La fața locului a intervenit un echipaj medical SMURD, care l-a găsit pe bărbat în stare de inconștiență, iar după efectuarea manevrelor de resuscitare a fost constatat decesul.

Potrivit rudelor acestuia, defunctul era cunoscut cu afecțiuni cardiace.

În urma examinării cadavrului nu au fost constatate urme de violență.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

spot_img