Un bărbat din Coșna a mers beat la sediul Poliției și a cerut autorizație pentru a repara mașina avariată cu o zi înainte într-un gard

Stire din :

Un bărbat din Coșna a mers beat la sediul Poliției și a cerut autorizație pentru a repara mașina avariată cu o zi înainte într-un gard

Marți după-amiază, 18 aprilie, la sediul Postului de Poliție Dorna Candrenilor s-a prezentat un bărbat de 45 de ani, din comuna Coșna, sat Coșna, care a sesizat că în seara de 17 aprilie, a provocat un accident soldat cu pagube materiale și solicită eliberarea unei autorizații de reparație.

În urma verificărilor efectuate, a rezultat că în cursul zilei de 17 aprilie, bărbatul a consumat băuturi alcoolice într-un local de pe raza municipiului Vatra Dornei, iar în jurul orelor 2230, a urcat la volanul autoturismului și s-a deplasat pe DN17, către domiciliu.

Pe raza comunei Dorna Candrenilor, acesta a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat cu autovehiculul într-un gard.

Ulterior, în data de 18 aprilie s-a prezentat la Postul de Poliție Dorna Candrenilor, unde a solicitat eliberarea unei autorizații de reparație, iar în urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o alcoolemie de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cel în cauză a fost condus la Spitalul Municipal Vatra Dornei, în vederea prelevării probelor biologice de sânge.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,conducere a unui autovehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe”.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Știri citite:

Știri ultimă ora :