Bucovina MediaEvenimentUn călugăr de la schitul Manolea a fost reținut pentru omor

Un călugăr de la schitul Manolea a fost reținut pentru omor

Un călugăr de 73 de la schitul Manolea a fost reținut pentru omor.

Polițiștii au stabilit că doi frați s-au deplasat la schitul din satul Manolea, comuna Forăști, unde au consumat alcool împreună cu un călugăr.

La un moment dat în urma unui conflict spontan, călugărul în vârstă de 73 de ani l-a bătut pe unul dintre cei frați. Victima, un bărbat în vârstă de 58 de ani, din comuna Forăști, a fost transportat la Spitalul Municipal Fălticeni, iar de aici la Spitalul Județean Suceava, în stare gravă (comă de gradul IV profundă, stop cardio-respirator resuscitat).

La data de 14 ianuarie, ora 22.30, a survenit decesul acestuia.


Din discuțiile purtate fratele decedatului, a rezultat faptul că împreună cu fratele său au mers la schitul din satul Manolea unde au consumat băuturi alcoolice în exces împreună cu bărbatul de 73 de ani, călugar la acel schit.

Potrivit anchetatorilor, în noaptea de 13 spre 14 ianuarie, pe fondul consumului de alcool și a unui conflict spontan, pe care inculpatul l-a avut cu victima, fiind şi sub influența băuturilor alcoolice, a exercitat cu intenție acte de violențe fizice asupra acestuia, aplicându-i mai multe lovituri, provocându-i leziuni care au condus ulterior la deces.


După administrarea probatoriului procurorul de caz a luat măsura reținerii călugărului, pe o durată de 24 ore.


Cercetările în cauză sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava, iar la data de 16 ianuarie agresorul a fost prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

TOP CITITE

CITEȘTE ȘI