Un elev de la Colegiul Militar Câmpulung Moldovenesc a obținut medalia de bronz la etapa națională a Olimpiadei de Fizică

AcasăLocaleCâmpulungUn elev de la Colegiul Militar Câmpulung Moldovenesc a obținut medalia de...

Un elev de la Colegiul Militar Câmpulung Moldovenesc a obținut medalia de bronz la etapa națională a Olimpiadei de Fizică

„Elevul fruntaș Robert Adrian Cîrstinariu a demonstrat, încă o dată, că este capabil de performanțe notabile, situându-se din nou pe podium. După o competiție acerbă, unde au participat doar cei mai buni elevi din țară, Robert a obținut Medalia de Bronz la etapa națională a Olimpiadei de Fizică, distincție acordată de Societatea Română de Fizică”, au transmis reprezentanții Colegiului Militar Câmpulung Moldovenesc.

Premiul I obținut la faza județeană a Olimpiadei de fizică l-a determinat pe elevul ștefănist să se pregătească temeinic pentru faza națională a olimpiadei, desfășurată la Oradea, în perioada 6-10 aprilie.

„𝘖𝘭𝘪𝘮𝘱𝘪𝘢𝘥𝘢 𝘯𝘢𝘵̦𝘪𝘰𝘯𝘢𝘭𝘢̆ 𝘢 𝘪̂𝘯𝘴𝘦𝘮𝘯𝘢𝘵 𝘮𝘢𝘪 𝘮𝘶𝘭𝘵 𝘥𝘦𝘤𝘢̂𝘵 𝘰 𝘤𝘰𝘮𝘱𝘦𝘵𝘪𝘵̦𝘪𝘦. 𝘗𝘦 𝘥𝘦 𝘰 𝘱𝘢𝘳𝘵𝘦, 𝘮𝘪-𝘢 𝘱𝘶𝘴 𝘭𝘢 𝘪̂𝘯𝘤𝘦𝘳𝘤𝘢𝘳𝘦 𝘤𝘳𝘦𝘢𝘵𝘪𝘷𝘪𝘵𝘢𝘵𝘦𝘢 𝘪̂𝘯 𝘳𝘦𝘻𝘰𝘭𝘷𝘢𝘳𝘦𝘢 𝘱𝘳𝘰𝘣𝘭𝘦𝘮𝘦𝘭𝘰𝘳, 𝘪𝘢𝘳 𝘱𝘦 𝘥𝘦 𝘢𝘭𝘵𝘢̆ 𝘱𝘢𝘳𝘵𝘦, 𝘢𝘮 𝘢𝘷𝘶𝘵 𝘰𝘤𝘢𝘻𝘪𝘢 𝘴𝘢̆ 𝘤𝘶𝘯𝘰𝘴𝘤 𝘱𝘦𝘳𝘴𝘰𝘢𝘯𝘦 𝘥𝘦𝘰𝘴𝘦𝘣𝘪𝘵𝘦 𝘴̦𝘪 𝘴𝘢̆ 𝘵𝘳𝘢̆𝘪𝘦𝘴𝘤 𝘦𝘹𝘱𝘦𝘳𝘪𝘦𝘯𝘵̦𝘦 𝘥𝘦 𝘯𝘦𝘶𝘪𝘵𝘢𝘵.𝘌𝘴𝘵𝘦 𝘰 𝘰𝘯𝘰𝘢𝘳𝘦 𝘧𝘢𝘱𝘵𝘶𝘭 𝘤𝘢̆ 𝘢𝘮 𝘳𝘦𝘶𝘴̦𝘪𝘵 𝘴𝘢̆ 𝘮𝘢̆ 𝘮𝘦𝘯𝘵̦𝘪𝘯 𝘪̂𝘯 𝘵𝘰𝘱𝘶𝘭 𝘤𝘭𝘢𝘴𝘢𝘮𝘦𝘯𝘵𝘶𝘭𝘶𝘪 𝘯𝘢𝘵̦𝘪𝘰𝘯𝘢𝘭, 𝘶𝘯𝘥𝘦 𝘱𝘢𝘴𝘪𝘶𝘯𝘦𝘢 𝘴̦𝘪 𝘰𝘳𝘦𝘭𝘦 𝘥𝘦 𝘱𝘳𝘦𝘨𝘢̆𝘵𝘪𝘳𝘦 𝘪𝘯𝘵𝘦𝘯𝘴𝘢̆ 𝘴𝘶𝘯𝘵 𝘳𝘢̆𝘴𝘱𝘭𝘢̆𝘵𝘪𝘵𝘦. 𝘔𝘶𝘭𝘵̦𝘶𝘮𝘦𝘴𝘤 𝘵𝘶𝘵𝘶𝘳𝘰𝘳 𝘤𝘦𝘭𝘰𝘳 𝘤𝘢𝘳𝘦 𝘢𝘶 𝘢𝘷𝘶𝘵 𝘪̂𝘯𝘤𝘳𝘦𝘥𝘦𝘳𝘦 𝘪̂𝘯 𝘮𝘪𝘯𝘦, 𝘥𝘰𝘮𝘯𝘶𝘭𝘶𝘪 𝘱𝘳𝘰𝘧𝘦𝘴𝘰𝘳 𝘕𝘪𝘤𝘰𝘭𝘢𝘦 𝘋𝘦𝘣𝘳𝘦𝘯, 𝘤𝘰𝘯𝘥𝘶𝘤𝘦𝘳𝘪𝘪 𝘤𝘰𝘭𝘦𝘨𝘪𝘶𝘭𝘶𝘪 𝘴̦𝘪 𝘧𝘢𝘮𝘪𝘭𝘪𝘦𝘪.”

Robert a fost premiat, pentru al doilea an consecutiv, cu Medalia de bronz la etapa națională a olimpiadei de fizică. Aceste rezultate au fost posibile cu sprijinul necondițional al profesorului Nicolae Debren, care l-a îndrumat și l-a susținut pe tot parcursul pregătirii.

„Felicitări pentru frumoasa performanță! Suntem mândri de tine”, au transmis reprezentanții Colegiului Militar Câmpulung Moldovenesc.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite