Un individ a fost arestat preventiv după ce a tâlhărit o casieră care număra banii încasați, la Rădăuți

AcasăLocaleRădăuțiUn individ a fost arestat preventiv după ce a tâlhărit o casieră...

Un individ a fost arestat preventiv după ce a tâlhărit o casieră care număra banii încasați, la Rădăuți. Acesta a smuls din mâinile femeii aproximativ 4.000 de lei

Potrivit procurorilor, în data de 13 aprilie, orele 20.50, B.I.G în timp ce se afla în fața unei societăţi comerciale din municipiul Rădăuți, profitând de momentul în care persoana vătămată R.A, având funcția de casier, număra suma de bani provenită din încasările din acea zi, a pătruns în magazin, unde smuls din mâinile acesteia aproximativ 4.000 de lei, după care a părăsit în fugă locul faptei.

Prin ordonanţa procurorului din data de 14 aprilie s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii faţă de acesta, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată”.

Față individ a fost emisă ordonanță de reținere pentru 24 ore, începând cu data de 14 aprilie, iar a doua zi, procurorul de caz a formulat propunere de arestare preventivă la judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Rădăuţi faţă de acesta pentru o perioadă de 30 de zile, propunere care a fost admisă.

Cercetările continuă în cauză în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii judiciare.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite