Un individ din Vicovu de Sus a fost reținut după ce a încălcat ordinul de protecție

AcasăRădăuțiVicovu de SusUn individ din Vicovu de Sus a fost reținut după ce a...

Un individ din Vicovu de Sus a fost reținut după ce a încălcat ordinul de protecție

Duminică după-amiază, Poliţia oraşului Vicovu de Sus a fost sesizată prin SNUAU 112 de către o femeie de 38 ani, din orașul Vicovu de Sus, că soțul său în vârstă de 41 ani, a revenit la domiciliu, încălcând astfel obligațiile impuse prin ordinul de protecție prvizoriu emis de către lucrătorii de poliție din cadrul Poliției orașului Vicovu de Sus la data de 17 martie 2023.

Individul a fost identificat de polițiști în holul locuinței, fiind în stare de ebrietate, iar la vederea echipajului a intrat în baia locuinței.

Ulterior, acesta a ieșit din baie în curtea locuinței, declarând că avea la cunoștință despre ordinul de protecție emis împotriva sa, însă a revenit la domiciliu pentru a-și lua câteva haine.

Bărbatul a fost condus de către lucrătorii de poliție la sediul Poliției Vicovu de Sus.

Fiind audiată, persoana vătămată a precizat faptul că soțul său a venit la domiciliu, în jurul orei 15.00, fiind în stare de ebrietate și a început să provoace scandal, reproșându-i că a chemat poliția.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție provizoriu a oricăreia dintre măsurile prevăzute și dispuse prin ordinul de protecție provizoriu”.

Prin ordonanța din 19 martie, s-a dispus reținerea bărbatului pe o perioadă de 24 de ore, acesta fiind introdus în CRAP al IPJ Suceava.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite