Un motociclist fără permis a fugit de polițiști

AcasăEvenimentUn motociclist fără permis a fugit de polițiști

Un motociclist fără permis a fugit de polițiști

Duminică dimineață, patrula de siguranţă publică din cadrul Secției de Poliție Burdujeni, în timp ce executa activități specifice pe raza cartierului Burdujeni a observat o motocicletă ce se deplasa cu viteză pe strada Gheorghe Doja către Cartierul Ițcani, fiind condusă de o persoană de sex masculin.

S-au pus în funcțiune semnalale acustice și luminoase pentru oprirea acestuia, dar motociclistul nu s-a supus, fapt pentru care care s-a procedat la urmărirea acestuia pe străzile Gheorghe Doja, sublocotenent Turturică, Decebal, Mitocului.

În momentul în care polițiștii au ajuns în dreptul motocicletei pe strada Mitocului, conducătorul a abandonat vehiculul pe partea carosabilă și a fugit pe câmpul dinspre localitatea Pătrăuți, fiind urmărit pedestru pe o rază de aproximativ 700 de metri, imedit find prins și încătușat.

Polițiștii au stabilit că este vorba despre un bărbat de 27 de ani, din satul Pătrăuți. El le-a declarat oamenilor legii că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Totodată, din verificările efectuate a reieșit că motocicleta este neînmatriculată, tânărul declarând că numărul de înregistrare este de pe alt vehicul și nu a fost înmatriculat niciodată.

Totodată, motociclistul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite