Un șofer a fost depistat beat la volan, după un apel la 112 făcut de un alt participant la trafic

AcasăEvenimentUn șofer a fost depistat beat la volan, după un apel la...

Un șofer a fost depistat beat la volan, după un apel la 112 făcut de un alt participant la trafic

Duminică, în jurul orei 13.00, Poliției orașului Salcea a fost sesizată de prin SNUAU 112, că la volanul autoturismului Ford, care circula pe DJ 290 în direcția Salcea – Verești, se afla un conducător auto sub influența băuturilor alcoolice.

Luându-se legătura telefonică cu apelantul, cel în cauză a comunicat că se află pe DN 29, în spatele autoturismului respectiv și au intrat deja în localitatea Plopeni- oraș Salcea.

S-a pornit în urmărirea autoturismului în cauză, fiind ajuns din urmă la ieșire din oraș Salcea-loc. Plopeni, spre municipiul Suceava.

S-a procedat la oprirea regulamentară a autoturismului respectiv, folosindu-se semnalele acustice și luminoase ale autospecialei de poliție.

La volanul autoturismului, a fost identificat un bărbat de 33 ani, din municipiul Suceava.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0.93 mg/l alcool pur în aerul expirat. Prin urmare, s-a procedat la conducerea celui în cauză la Secția UPU a Spitalului Județean Suceava, unde i-au fost prelevate două mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a acoolemiei.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal privind infracţiunea de „conducere sub influenţa alcoolului”.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite