Un șofer beat a avariat două cutii de gaz metan, gardul unui imobil și un stâlp de iluminat public, la Câmpulung Moldovenesc

Stire din :

Un șofer beat a avariat două cutii de gaz metan, gardul unui imobil și un stâlp de iluminat public, la Câmpulung Moldovenesc

În noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 03.20, Poliţia municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată prin SNUAU 112 că pe strada Calea Transilvaniei din Câmpulung Moldovenesc, a avut loc un eveniment rutier soldat cu pabube materiale, fiind ruptă o țeavă de la conducta de gaz.

S-a stabilit că, un bărbat de 35 ani, din municipiul Câmpulung-Moldovenesc, a condus autoturismul pe strada Calea Transilvaniei, iar pe fondul consumului de alcool, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu gardul unui imobil, cu un stâlp de iluminat public. Totodată, în urma evenimentului rutier a rezultat avarierea și a două cutii metalice de gaz, provocând astfel scurgeri de gaz la fața locului.

Conducătorul auto a plecat de la fața locului după producerea evenimentului și s-a prezentat la sediul Poliției Municipiului Câmpulung Moldovenesc.

La fața locului au intervenit lucrători din cadrul ISU Suceava care au oprit scurgerile de gaz și au asigurat zona.

La sediul poliției, conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o concentrație alcoolică de 0.88 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc în vederea recoltării mostrelor biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a îmbibației alcoolice din sânge.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal privind infracţiunea de „conducere sub influenţa alcoolului”.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Știri citite:

Știri ultimă ora :