Un șofer beat la volan a fost depistat în PTF Siret

Stire din :

Un șofer beat la volan a fost depistat în PTF Siret

Azi, 19 mai, în jurul orei 2.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, s-a prezentat pentru a ieși din țară, un cetățean român în vârstă de 48 de ani, domiciliat pe raza județului Suceava. Acesta conducea un autoturism marca Land Rover, înmatriculat în România.

Cu ocazia controlului de frontieră, colegii noștri au sesizat faptul că bărbatul emana o puternică halenă alcoolică, motiv pentru care au solicitat ajutorul unui echipaj din cadrul Poliției Orașului Siret.

În urma testării cu aparatul etilotest rezultatul a fost de 0.76 mg/l concentrație de alcool în aerul expirat, cetățeanul în cauză fiind transportat la Spitalul Orășenesc Siret pentru a i se recolta probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. La spital, acesta a refuzat prelevarea de mostre biologice.

În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuz ori sustragere a conducătorului unui autovehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de a se supune prelevării de mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei ori a prezenţei unor substanţe psihoactive.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Știri citite:

Știri ultimă ora :