Un șofer de autoutilitară a fost prins beat la volan

Stire din :

Un șofer de autoutilitară a fost prins beat la volan

Luni seară, polițiștii SPR 4 Gălănești, în timp ce efectuau activităţi de supraveghere şi control al traficului rutier, pe DJ 178C de pe raza comunei Frătăuții Noi, au efectuat semnale regulamentare de oprire a autoutilitarei marca Ford Transit, care circula din direcția comuna Bilca către comuna Frătăuții Noi.

Conducătorul auto s-a conformat și a oprit vehiculul, fiind vorba despre un bărbat de 33 ani, domiciliat în comuna Frătăuții Noi.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Rădăuţi în vederea recoltării de mostre biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române s-a stabilit că bărbatul era posesor de permis de conducere, cu dreptul de a conduce valabil.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Știri citite:

Știri ultimă ora :