Un tânăr de 32 de ani, victima unui accident de muncă, are nevoie de sânge

Stire din :

Un tânăr de 32 de ani, din comuna Udești, victima unui accident de muncă, are nevoie urgentă de sânge.

În noaptea de joi spre vineri, în jurul orelor 03.00, bărbatul de 32 de ani, angajat ca șef de schimb la firma Symmetrica, se afla la muncă, respectiv supraveghea o linie automatizată de fabricare a pavajului.

La această linie a apărut o defecțiune, iar bărbatul a pătruns în locul destinat paletizării pavajului, moment în care a fost surprins între banda transportoare si paletizor, un dispozitiv hidraulic care paleta și ridica pavajul de pe bandă.

În momentul în care s-a încercat decompresarea paletorului, persoana vătămată a fost proiectată de aparat pe partea opusă a benzii transportoare.

Acesta, deoarece acuza dureri la nivelul toracelui și a coloanei cervicale a fost menținut de către colegi în poziția în care a fost proiectat, până la sosirea unui echipaj medical. Împreună cu un echipaj al ambulanței tânărul a fost scos de pe banda transportoare și transportat la UPU Suceava.

Bărbatul a fost supus de urgență unei intervenții chirurgicale și are nevoie urgentă de sânge. Colegii acestuia fac apel pentru donare de sânge:

„Vă adresez pe această cale rugămintea de a face un act umanitar pentru colegul nostru VICTOR LIVIU ANGHEL, internat la Spitalul Județean de Urgenta Suceava. Situația medicală în care se afla acesta necesită transfuzii de sânge. În acest sens, este nevoie să donăm cât mai mult sange la Centrul Județean de Transfuzie Suceava sau la oricare alt centru din tara. Grupa de sange e 01 RH POZITIV, însa se poate dona ORICE GRUPA, menționând la momentul donării NUMELE persoanei și SPITALUL la care este internată. Gestul dvs. va fi de folos chiar dacă aveți altă grupă sanguină. Menționez faptul că Liviu este un tânăr în vârstă de 32 de ani, tatăl a 2 copii mici care au nevoie de el”, se arată într-una dintre postările transmise de colegii bărbatului.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Știri citite:

Știri ultimă ora :