Home Actual Un tânăr din Frasin care a provocat un accident, fiind beat și...

Un tânăr din Frasin care a provocat un accident, fiind beat și cu permisul suspendat, a fost reținut

Un tânăr din Frasin care a provocat un accident, fiind beat și cu permisul suspendat, a fost reținut

Secția 14 Poliție Rurală Vama a fost sesizată, în noaptea de miercuri spre joi, prin „S.N.U.A.U. 112” despre faptul că, în localitate, un autoturism a intrat în coliziune cu gardul unui imobil, apoi a pătruns în curte.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au identificat atât autoturismul cât şi conducătorul auto, un tânăr de 29 de ani din oraşul Frasin.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital în prezenţa personalului medical, conducătorul auto a refuzat prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti în bazele de date, s-a constatat faptul că, tânărul are permisul de conducere suspendat pentru abateri la regimul rutier, iar numărul de înmatriculare al autovehicului este atribuit altui vehicul.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere”, „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”, „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat” și „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare”.

În urma probatoriului administrat, tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore şi încarcerat în C.R.A.P. din cadrul I.P.J. Suceava.

Exit mobile version