Un tânăr din Ipotești a încercat să scape de polițiști după ce a ieșit la plimbare fără permis cu o motocicletă neînmatriculată

Un tânăr din Ipotești a încercat să scape de polițiști după ce a ieșit la plimbare fără permis cu o motocicletă neînmatriculată

Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliției Rurale Ipotești în timp ce patrulau, sâmbătă seară, pe DJ 208A pe raza comunei Bosanci, au observat o motocicletă care nu avea montată nicio plăcuță cu număr de înmatriculare.

S-a procedat la urmărirea acesteia din centrul comunei Bosanci cu semnalele acustice și luminoase pornite.

Urmărirea respectivei motociclete s-a desfășurat pe un traseu de circa 5 km iar pe drumul comunal DC 69, strada Alexandru cel Bun din satul Tișăuți, comuna Ipotești, la o intersecție spre dreapta, conducătorul motocicletei s-a dezechilibrat și a căzut pe marginea drumului.

Conducătorul motocicletei s-a ridicat și a luat-o la fugă fiind urmărit pedestru de către polițiști. Acesta a fost ajuns din urmă, încătușat și condus la sediul Secției 2 Poliție Rurală Ipotești.

Cu această ocazie s-a constatat faptul că este vorba despre un tânăr în vârstă de 20 ani, din comuna Ipotești. Acesta le-a declarat polițiștilor că nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. La sediul secției de poliție s-a prezentat și un echipaj din cadrul SMURD, ocazie cu care tânărul a refuzat să se deplasase la UPU Suceava pentru investigații medicale.

În urma verificării motocicletei în bazele de date s-a stabilit că aceasta este înmatriculată, dar ITP-ul și RCA sunt expirate.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Știri zi de zi, pentru tine!

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite

Știri ultimă oră