Urmărire în trafic apoi pe jos pentru prinderea unui tânăr de 19 ani care a urcat la volan fără permis

Stire din :

Urmărire în trafic apoi pe jos pentru prinderea unui tânăr de 19 ani care a urcat la volan fără permis

În noaptea de sâmbătă spre duminică, polițiști din cadrul Secției 12 Poliție Rurală Preutești aflându-se în serviciul de patrulare au procedat la oprirea în trafic cu semnalele luminoase și acustice în funcțiune a autovehiculului marca Volkswagen Golf, ce se deplasa pe DJ 208C pe raza localității Hârtop, din direcția municipiului Fălticeni spre sat Pleșești.

Întrucăt autoturismul respectiv nu a oprit la semnalele luminoase și acustice, s-a procedat la urmărirea în trafic a autoturismului în cauză până pe DC Pleșești Deal, unde s-a reușit blocarea autoturismului, ocazie cu care din habitaclul acestuia, pe portiera dreapta-față au fugit două persoane, una de sex feminin și una de sex masculin. S-a procedat la urmărirea pedestră a celor două persoane, rezultănd imobilizarea acestora prin încătușare.

Pe parcursul întregii urmăririi s-a somat verbal faptul că se va folosi arma de foc în caz de nerespectare a indicațiilor polițistului rutier.

Cu ocazia imobilizării, a fost identificat conducătorul auto ca fiind un tânăr de 19 ani, din satul Hreațca, comuna Vulturești, împreună cu pasagerul față-dreapta, respectiv o tânără în vârstă de 17 ani, din sat Valea Glodului, comuna Vulturești.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcool test marca Drager rezultatul fiind de 0.00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma verificărilor în bazele de date s-a constatat faptul că, tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie, acesta fiind suspendat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere” .

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Știri citite:

Știri ultimă ora :