Urmărire pe străzile Sucevei după ce un șofer cu o alcoolemie de 1.07 nu a oprit la semnalele polițiștilor

Stire din :

Urmărire pe străzile Sucevei după ce un șofer cu o alcoolemie de 1.07 nu a oprit la semnalele polițiștilor

În a doua zi de Paște, lucrătorii de poliție din cadrul Serviciului Rutier Suceava, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe strada Nicolae Bălcescu, din municipiul Suceava, au observat un autoturism, care nu a respectat culoarea roşie a semaforului electric, aflat în funcţiune la trecerea pentru pietoni vizavi de sediul Băncii Raiffeisen.

Conducătorul respectivului autovehicul nu a oprit la semnalele acustice şi luminoase ale autospecialei de poliţie, motiv pentru care a fost urmărit din respectiva locaţie, pe străzile Ana Ipătescu, Ştefan cel Mare, Mărăşeşti, Mihai Viteazu unde s-a reuşit blocarea acestuia la orele 18.35.

După ce a oprit, conducătorul auto a coborât de la volan şi a urcat pe bancheta stânga spate. Acesta emana halenă alcoolică şi fiind testat cu aparatul etilometru a rezultat o alcoolemie de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior acesta a fost condus condus la UPU Suceava, unde a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”conducerea uni vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe”.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Știri citite:

Știri ultimă ora :