USV oferă meditații gratuite la Anatomie pentru cei care intenționează să devină studenți la Facultatea de Medicină și Științe Biologice

AcasăLocaleSuceavaUSV oferă meditații gratuite la Anatomie pentru cei care intenționează să devină...

USV oferă meditații gratuite la Anatomie pentru cei care intenționează să devină studenți la Facultatea de Medicină și Științe Biologice

Facultatea de Medicină și Științe Biologice din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava și Asociația Studenților Mediciniști și Biologi au decis să vină în întâmpinarea tinerilor care doresc să se pregătească pentru concursul de admitere 2023, organizat de USV.

Astfel, cadrele didactice care predau disciplina Anatomie vor organiza sesiuni gratuite de meditații, menite să ofere o pregătire adecvată celor care intenționează să devină studenți la specializările din oferta educațională a facultății.

Sesiunile de pregătire, susținute de conf. univ. dr. Alexandru Nemțoi și șef de lucrări dr. Andrei Cucu, se vor desfășura online, în perioada 8 martie – 21 iunie, în fiecare zi de marți și de miercuri, începând cu ora 18:00.

Cei interesați sunt invitați să se înscrie în formularul disponibil la următoarea legătură: https://forms.gle/JWUPpVnf9K9e1Pwz8.

Pentru mai multe informații legate de aceste sesiuni de pregătire, ne puteți contacta la adresa de e-mail [email protected].

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite