A fost semnat contractul pentru achiziția a 25 de autobuze electrice

AcasăAdministratieA fost semnat contractul pentru achiziția a 25 de autobuze electrice

Miercuri dimineață a fost semnat contractul privind achiziția a 25 de autobuze electrice cu o lungime de 12 metri cu firma câștigătoare a licitației SC BMC TRUK&BUS S.A., cu sediul în România, pentru suma de 47.775.000 lei, fără TVA.

Anunțul a fost făcut de primarul municipiului Suceava, Ion lungu, care a precizat că valoarea estimată a licitației a fost de 57.180.000 lei, fără TVA.

Autobuzele sunt produse de ZTE un concern din China, bateriile și puterea de 340 kw, autonomie 250 km, motorizarea este de producție China, garanție 15 ani, garanție baterii zece ani, 79 locuri din care 29 pe scaune, dotări camere supraveghere, afișaj electronic, sistem de locație AVL, sistem de climatizare, sistem de numărare călători, rampă pentru persoanele cu dizabilități.

Termenul de livrare este de șase luni pentru primele 15 autobuze, celelalte zece autobuze vor sosi în termen de 12 luni de la data semnării contractului.

„Avem convingerea că până la sfârșitul lunii octombrie 2020 vor ajunge primele 15 autobuze electrice”, a precizat Ion Lungu.

Știri zi de zi, pentru tine!

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top 7 știri citite