duminică, iunie 13, 2021
Acasă Administratie A fost semnat contractul pentru consolidarea, reabilitarea și modernizarea Colegiului Tehnic de Industrie Alimentară Suceava

A fost semnat contractul pentru consolidarea, reabilitarea și modernizarea Colegiului Tehnic de Industrie Alimentară Suceava

A fost semnat contractul pentru consolidarea, reabilitarea și modernizarea Colegiului Tehnic de Industrie Alimentară Suceava.

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a anunțat că miercuri dimineață a fost semnat contractul pentru proiectul “Îmbunătățirea infrastructurii educaționale prin consolidarea, reabilitarea și modernizarea Colegiului Tehnic de Industrie Alimentară”.

Firma care a câștigat licitația este Euro Est Group SRL Suceava. Valoarea contractului este de 5.269.628,11 lei cu TVA, din care ajutor financiar nerambursabil 4.344.142,91 lei.

“Lucrările constau în refuncționalizare spații existente, reparații șarpantă, instalații electrice, instalații termice, instalații sanitare și instalații detecție incendiu. De asemenea, prin proiect se va realiza dotarea sălilor de clasă și laboratoarelor. Durată contract 19 luni. Pregătim colegiul pentru învățământul dual”, a precizat Ion Lungu.

știri ultimă oră

Cele mai citite știri