duminică, mai 9, 2021
Acasă Administratie Campania "Toți pentru Curățenia orașului" a ajuns în parcul Șipote și pădurea Zamca FOTO

Campania “Toți pentru Curățenia orașului” a ajuns în parcul Șipote și pădurea Zamca FOTO

Campania “Toți pentru Curățenia orașului” a ajuns în parcul Șipote și pădurea Zamca.

La acțiunea de curățenie au participat miercuri dimineață peste 80 de persoane printre care și primarul Ion Lungu și viceprimarii Lucian Harșovschi și Teodora Munteanu.

“Am participat astăzi alături de cei doi viceprimari, la campania de curățenie de primăvară “Toți pentru curățenia orașului”, în pădurea parc Șipote și pădurea parc Zamca, care începând de toamna trecută sunt în administrarea Primăriei Suceava. Dacă în zona Șipote s-au făcut periodic acțiuni de ecologizare de către primărie și reprezentanți ai societății civile, în zona Zamca am găsit foarte multă mizerie. Primăria va face curat în ambele zone, iar sucevenii au responsabilitatea de a menține pădurea curată”, a declarat Ion Lungu.

Edilul a anunțat că în cele două păduri parc vor fi montate camere video, iar poliția locală va monitoriza și va îi va amenda pe cei care aruncă gunoaie acolo.

“După amenajarea pădurii parc Șipote, vom amenaja și pădurea parc Zamca, unde vrem să facem un amfiteatru în aer liber, piste pentru bicicliști, alei pentru alergat și alte amenajări pentru petrecerea timpului liber”, a spus Ion Lungu.

“Campania de curățenie continuă în municipiul Suceava. Astăzi, Parcul Șipote și Păduricea Zamca au fost din nou igienizate, de data aceasta printr-o acțiune amplă la care au participat peste 80 de persoane – colegi din cadrul Serviciului de Ecologizare și ai Direcției Generale a Domeniului Public, dar și operatorii Ritmic Com și Diasil Service. De arătat cu degetul e simplu, mai greu este să te implici și să menții curățenia făcută. Pentru un oraș mai frumos, mai curat, haideți să păstrăm curățenia!”, a transmis viceprimarul Lucian Harșovschi.

știri ultimă oră

Cele mai citite știri