luni, ianuarie 17, 2022
0.9 C
Suceava
AcasăAdministratieConsiliul Județean Suceava a alocat 800.000 de lei pentru spitalele din Fălticeni...

Consiliul Județean Suceava a alocat 800.000 de lei pentru spitalele din Fălticeni și Siret

- Advertisement -

Consiliul Județean Suceava a alocat 800.000 de lei pentru spitalele din Fălticeni și Siret. Anunțul a fost făcut de către Gheorghe Flutur care a precizat că banii vor fi folosiți pentru materiale și echipamente necesare gestionării sistemului de lupta împotriva coronavirusului.

Deliberativul județean Suceava, convocat în ședință de îndată, a aprobat în cursul zilei de luni, 08 noiembrie, alocarea de noi sume pentru două spitalele din județ aflate în lupta cu pandemia de COVID-19.

Astfel, s-a alocat suma de 500.000 lei municipiului Fălticeni, pentru Spitalul Municipal Fălticeni, și 300.000 lei orașului Siret, pentru Spitalul de Boli Cronice Siret.

Președintele Consiliului Județean Suceava a precizat că sumele vin în sprijinul solicitărilor primite de la Primăria Municipiului Fălticeni și de la Primăria Orașului Siret și vor contribui la dotarea spitalelor cu materialele și echipamentele necesare gestionării situației epidemiologice deosebite în care ne aflăm.

„Pentru Spitalul din Fălticeni, Consiliul Județean Suceava a mai acordat 800.000 de lei dar nu a fost suficient, banii vor fi folosiți pentru materiale și echipamente necesare gestionării sistemului de lupta împotriva coronavirusului”, a transmis Gheorghe Flutur.

Ultimile Știri

Cele mai citite știri

Tag: