Dacă expertiza tehnică va indica că blocul din Burdujeni, distrus de o explozie puternică, poate fi consolidat și reparat, Primăria Suceava îl va reabilita pe fonduri europene

Stire din :

Primăria Suceava va reabilita pe fonduri europene pe PNRR, blocul din cartierul Burdujeni, distrus de o explozie puternică, la începutul lunii decembrie 2022, în măsura în care Expertiza tehnică finanțată de primărie va indica că blocul poate fi consolidat și reparat. Anunțul a fost făcut de primarul Sucevei, Ion Lungu.

𝐏𝐫𝐢𝐦𝐚̆𝐫𝐢𝐚 𝐒𝐮𝐜𝐞𝐚𝐯𝐚 𝐯𝐚 𝐫𝐞𝐚𝐛𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚 𝐩𝐞 𝐟𝐨𝐧𝐝𝐮𝐫𝐢 𝐞𝐮𝐫𝐨𝐩𝐞𝐧𝐞 𝐩𝐞 𝐏𝐍𝐑𝐑, 𝐛𝐥𝐨𝐜𝐮𝐥 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐚 𝐞𝐱𝐩𝐥𝐨𝐝𝐚𝐭 𝐢̂𝐧 𝐜𝐚𝐫𝐭𝐢𝐞𝐫𝐮𝐥 𝐁𝐮𝐫𝐝𝐮𝐣𝐞𝐧𝐢, 𝐬𝐭𝐫𝐚𝐝𝐚 𝐑𝐚𝐫𝐚̆𝐮, 𝐥𝐚 𝐢̂𝐧𝐜𝐞𝐩𝐮𝐭𝐮𝐥 𝐥𝐮𝐧𝐢𝐢 𝐝𝐞𝐜𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟐, 𝐢̂𝐧 𝐦𝐚̆𝐬𝐮𝐫𝐚 𝐢̂𝐧 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐄𝐱𝐩𝐞𝐫𝐭𝐢𝐳𝐚 𝐭𝐞𝐡𝐧𝐢𝐜𝐚̆ 𝐟𝐢𝐧𝐚𝐧𝐭̦𝐚𝐭𝐚̆ 𝐝𝐞 𝐩𝐫𝐢𝐦𝐚̆𝐫𝐢𝐞 𝐯𝐚 𝐢𝐧𝐝𝐢𝐜𝐚 𝐜𝐚̆ 𝐛𝐥𝐨𝐜𝐮𝐥 𝐩𝐨𝐚𝐭𝐞 𝐟𝐢 𝐜𝐨𝐧𝐬𝐨𝐥𝐢𝐝𝐚𝐭 𝐬̦𝐢 𝐫𝐞𝐩𝐚𝐫𝐚𝐭.

„Am semnat contractul pentru „Servicii de Realizare Expertiză Tehnică la blocul de locuințe nr. 139, str. Rarău din municipiul Suceava”, a declarat primarul municipiului Suceava.

Valoarea contractului este de 35.000 lei fără TVA.

Termenul de realizare a expertizei este de maxim 60 zile.

„Am avut discuții la București pentru reabilitarea blocului prin PNRR, în măsura în care expertiza va arăta că se poate reabilita, vom promova un proiect pentru reabilitare aprofundată prin Planul Național de Redresare și Reziliență”, a precizat Ion Lungu.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Știri citite:

Știri ultimă ora :