sâmbătă, septembrie 24, 2022
15 C
Suceava
AcasăAdministratieDiscuții cu Delgaz Grid Târgu Mureș pentru reabilitatea și modernizarea rețelelor de...

Discuții cu Delgaz Grid Târgu Mureș pentru reabilitatea și modernizarea rețelelor de gaz metan din orașul Suceava

Discuții cu Delgaz Grid Târgu Mureș pentru reabilitatea și modernizarea rețelelor de gaz metan din orașul Suceava

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a anunțat că a purtat, miercuri dimineață, discuții cu reprezentații Delgaz Grid SA Târgu Mureș pentru reabilitarea și modernizarea rețelelor de gaz metan din oraș pe fonduri europene, prin Programul Național de Redresare și Reziliență, printr-un proiect accesat de societatea de distribuție a gazului. Totodată s-a discutat și despre posibilitatea de racordare la gaz metan a cartierului Tătărași.

Astfel, municipalitatea suceveană și-a dat acordul să facă parte dintr-un proiect de reabilitare și modernizare a rețelei de gaz metan din orașul Suceava printr-un proiect pe fonduri europene promovat pe Programul Național de Redresare și Reziliență de către SC DELGAZ GRID SA Târgu Mureș.

„În acest sens am avut o discuție la sediul primăriei Suceava cu Directorul pentru Strategie și Tehnologie Rețea Gaz -Delgaz Grid Târgu Mureș domnul Tudor Pop, cu care am stabilit ca municipiul Suceava să facă parte din acest proiect, să schimbăm conductele metalice cu cele din polietilenă și să fie toate conductele de gaz îngropate în pământ.

De asemenea am discutat posibilitatea alimentării cu gaz metan a Cartierului Tătărași, unde avem depus proiect pentru finanțare pe PNI Anghel Saligny”, a declarat Ion Lungu.

Urmărește știrile BucovinaMedia.ro și pe Google News

Ultimile Știri

Cele mai citite știri

Tag: