Lucian Harșovschi anunță finalizarea lucrărilor pe Calea Obcinilor VIDEO

Viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi, anunță finalizarea lucrărilor pe calea Obcinilor. Astfel, sucevenii care locuiesc în zona respectivă beneficiază acum de 140 locuri de parcare nou reabilitate.

„A fost o lucrare mai amplă din programul de < Modernizarea Sucevei de la scara blocului>, întrucât au fost refăcute aleile cu pavaj, accesele la scările de bloc și am extins numărul locurilor de parcare acolo unde a fost posibil”, a declarat Lucian Harșovschi.

Date tehnice: suprafață asfaltată = 3616 mp; suprafață pavată = 1369 mp; bordură mare = 442 m; bordură mică = 806 m; trepte realizate = 152 m.

„Tot în această zonă, la bl. T4, am refăcut esplanada și am redat-o sucevenilor prin amplasarea de bănci și plante ornamentale, devenind o zonă de odihnă. Mai mult, am mutat și trecerea de pietoni de la intersecția cu Bd. Coposul, astfel încât, traficul să nu mai fie afectat, tot acolo am mutat stația de autobuz în fața bl. T43, unde am putut construi și o alveolă pentru oprirea mijloacelor de transport în comun”, a transmis Harșovschi.

Autor :

Publicat :

Abonează-te la știrile zilei pe Google News

Top știri citite:

Știri ultimă oră: