duminică, mai 9, 2021
Acasă Administratie Gheorghe Flutur anunță că săptămâna viitoare se va circula pe Centura Rădăuțiului FOTO

Gheorghe Flutur anunță că săptămâna viitoare se va circula pe Centura Rădăuțiului FOTO

Gheorghe Flutur anunță că săptămâna viitoare se va circula pe Centura Rădăuțiului.

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a inspectat vineri alături de directorul Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Iaşi, Dănuț Pilă, deputatul Dumitru Mihalescul și primarul municipiului Rădăuți, Bogdan Loghin, stadiul lucrărilor la șoseaua de centură a municipiului Rădăuți. El a anunțat că peste o săptămână aceasta va fi dată în folosință.

“O mare bucurie, peste o săptămână aici se pregătește să se dea drumul la circulație pentru centura Rădăuțiului. Eu vreau să le mulțumesc constructorilor, dar și celor de la Compania de Drumuri și Autostrăzi pentru efortul făcut, cel puțin în ultima perioadă. Aici este ultimul giratoriu care se amenajează, celelalte sunt finalizate. Este cred singura centură din România în jurul unui municipiu inel. Practic municipiul Rădăuți este încercuit și este un lucru extraordinar”, a declarat Gheorghe Flutur.

Șeful administrației județene a precizat că șoseaua de centură a municipiului Rădăuţi are 16,5 kilometri, șapte giratorii, șapte poduri și două pasaje, iar investiția s-a ridicat la 90 de milioane de lei.

“Ne bucură faptul că au ținut un ritm susținut constructorii și ne prinde sfârșitul de an cu centura finalizată. Eu vreau să îi felicit și sper ca săptămâna viitoare să se poată circula pe această centură. Este un câștig uriaș pentru Rădăuți și pentru toată zona aceasta din jurul Rădăuțiului. Asta înseamnă dezvoltare economică”, a conchis Flutur.

știri ultimă oră

Cele mai citite știri